Compromís analitza amb experts les polítiques d’eficiència energètica per a impulsar l’autoconsum als municipis

Càrrecs públics de Compromís coneixen experiències pioneres a l’Estat de com aplicar nous models i estalviar en energia als municipis castellonencs
“Les ajudes que prepara l’IVACE i el Consell en renovables per als propers mesos suposen una oportunitat per a particulars i Ajuntaments”, expliquen els experts

Enfront l’impost al sol, i a tots les traves que l’Executiu de Rajoy està plantejant a la implantació de les energies renovables, des de Compromís pretenen impulsar un nou model energètic en el qual les renovables i l’eficiència energètica supose un estalvi per a la ciutadania , una reducció del consum i un model més sostenible.

La xerrada, en la qual van participar el coordinador de la sectorial d’energia i canvi climàtic de Compromís, Toni Montesinos; l’expert en energies renovables i sostenibilitat, Josep Antoni Nebot el consultor i expert energètic Àngel Ruiz, impulsor del model aplicat a la ciutat de Rubí, així com responsables de l’IVACE.

En la jornada, en la qual es va analitzar la viabilitat de l’autoconsum, les alternatives així com les línies d’ajudes i de promoció que, de forma imminent, s’aniran impulsant des de la Generalitat i des de l’IVACE, van participar nombrosos càrrecs públics de Compromís, com el senador Jordi Navarrete, la diputada autonòmica de Compromís, Belén Bachero, la vicealcaldesa de Castelló, Ali Brancal, i altres edils, així com representants de plataformes i col·lectius socials implicats en un nou model energètic.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *