Compromís organitza una assemblea oberta a la ciutadania a La Pobla Tornesa

Roger_Mira
El portaveu comarcal de Compromís a la Plana Alta-l’Alcalatén, Roger Mira, ha explicat que l’assemblea, impulsada pel col•lectiu local de Compromís per la Pobla, estarà oberta a tota la ciutadania, i que tindrà lloc proper divendres 19 de setembre, a les 19.30 hores, al saló multiusos de la localitat.

Compromís ha organitzat, al municipi de la Pobla Tornesa, una assemblea oberta a la ciutadania per tal d’aportar idees sobre el municipi i plantejar possibilitats de futur. L’assemblea tindrà lloc proper divendres 19 de setembre, al saló multiusos, a les 19.30 hores, i estarà oberta a la ciutadania.

En paraules del portaveu comarcal de Compromís, Roger Mira, “des de Compromís apostem per la participació directa de la ciutadania en l’àmbit públic, per impulsar noves maneres de gestió i de presa de decisions. Ho fem des de les institucions i, també, en els pobles i ciutats, a través del treball dels nostres col•lectius, obrint-nos al conjunt de la societat”.El representant de Compromís ha apuntat que “amb aquesta assemblea pretenem donar veu a totes les persones de La Pobla que tenen inquietuds per millorar el seu entorn, per participar d’un canvi que abasta tots els àmbits”.

Segons Juan Marco, membre del col•lectiu de Compromís per La Pobla “des de Compromís volem obrir el nostre projecte a tot el poble, i per això el primer acte que organitzem és precisament una assemblea oberta. Volem convidar a tota aquella gent que vulga vindre proper divendres 19 a participar, a dir la seua, a fer propostes, crítiques i a implicar-se en aquesta manera de treballar des de la base que representa Compromís”.

Finalment el propi Roger Mira ha informat també de que “l’executiva comarcal segueix treballant per tal d’aconseguir implantació a altres municipis on compromís va obtindre un bon percentatge de vot a les darreres eleccions europees. En les properes setmanes anunciarem la presentació del col·lectiu de LLucena (L’Alcalatén) i d’ací a maig de 2015 esperem poder confirmar la formació de més col·lectius nous a la comarca”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *