El portaveu de Compromís a la Plana Alta-l’Alcalatén, Roger Mira, ha explicat que des d’ahir dilluns, els afiliats i simpatitzants i persones inscrites en el procés,  majors de 16 anys, ja poden votar per internet la configuració de la candidatura electoral de Compromís per a les eleccions europees.

Així, els centenars de persones inscrites a la Plana Alta-l’Alcalatén, van rebre ahir l’habilitació per correu electrònic per poder des dels dies 17 al 19 votar i ordenar tota la candidatura per internet.

Fins al dia 20, i des del 14, es pot votar també per correu postal, i el dia 21, de 18 a 21 hores, totes aquelles persones que vulguen votar de manera presencial, ho podran fer en les quatre meses electorals que la coalició ha habilitat a l’Alcora, Castelló, Orpesa i Torreblanca.

Això, a Castelló la urna que agrupa al cens d’Almassora, Borriol, Benicàssim i altres agrupacions de la comarca, estarà a la seu del Carrer Oviedo número 3, l’Alcora congregarà a les agrupacions locals d’aquest municipi i Costur, i la resta de l’Alcalatén al Carrer Alcalatén 7. A Orpesa, a l’Avinguda de la Plana 24, podran votar els censats en Cabanes i Orpesa, i a Torreblanca, es podrà votar al Carrer Garcia Lorca número 2.

Mira ha remarcat la gran expectació i interés que està suscitant aquest procés innovador de primàries obertes en una coalició plural “ la setmana passada la sala d’actes de la Casa de la Cultura es quedava xicoteta per donar cabuda a la gent interessada en escoltar el debat dels candidats a les primàries de Compromís, i molta és la gent que s’ha interessat en poder participar en aquest procés, i això és el símptoma de que el resultat electoral sol pot ser molt positiu, el dia 29 d’aquestes ratificarà la candidatura electoral, lo coalició ampla amb altres formacions progressistes i verdes de la resta de l’estat, i el programa electoral.