Els cinc candidats de Compromís a encapçalar la llista europea, demà faran un debat obert a Castelló.

 

Les cinc persones candidates de Compromís a encapçalar la llista europea de la coalició Compromís-Equo i altres formacions de la resta de l’estat, estaran demà a Castelló per oferir un debat obert on s’exposaran els principals punts de vista d’aquests aspirants.

L’alcalde de Burjassot, Jordi Sebastià, el militant d’Alacant, Pedro Sànchez, la regidora de Paiporta, Isabel Martín, l’advocat Enric Bataller i el periodista Julià Álvaro, estaran a les 19:00 a la sala d’actes de la Casa de la Cultura de Castelló, del carrer Antonio Maura, número 4, a la capital de la Plana.

 

En aquest acte obert a tota la ciutadania, es desgranaran diverses propostes i punts de vista dels aspirants a dur la veu de Compromís a Brussel·les.

 

En l’enllaç  https://coaliciocompromis.net/primaries/, es dóna compte de les modalitats per poder participar en el procés de tria dels candidats ( vot per correu electrònic o postal, i presencial), i de les 17 candidatures més presentades en temps i forma per completar la resta de llocs de la llista a presentar en les eleccions europees del proper maig.

Arxivat en: convocatòria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *