Comunicat d’Iniciativa-Compromís per Costur

Fa dos anys ens varem presentar a unes eleccions amb l’objectiu principal de parar el desenvolupament d’una explotació minera que vam entendre no portaria res bo per al poble i gràcies a un petit grup de ciutadans vam tenir la possibilitat, d’estar a l’ajuntament de Costur representant a tots.

Després de molt treball, només cal llegir les actes dels plens per adonar-se d’això, hem arribat al final.

Fins a principis d’any, com va dir el Sr. Alcalde a la Sala, l’equip de govern estava a favor de la mina; després una sèrie d’esdeveniments, al costat de la presentació de signatures per la plataforma i la paralització de l’expedient per part de Conselleria, van fer que l’equip de govern l’hi pensés millor i convoqués una enquesta; el resultat del qual 309 a 62 demostra que no estàvem equivocats i que l’equip de govern, o coneix ben poc als seus ciutadans, o va intentar enganyar-los.

El dijous passat van sotmetre al ple la resolució d’un contracte d’una explotació que gairebé ningú volia, paralitzada per Conselleria en període de caducitat i sobre la qual l’empresa va demanar una pròrroga per negociar la seva fi abans que caduqués l’expedient, tots votem a favor de la fi de la mateixa, no és difícil posar-se d’acord quan ho exigeixen els ciutadans.

En nom propi i de Compromís volem donar les gràcies a tots aquells que han fet possible aquest final, tant als quals estaven en primera línia com a aquelles persones que des de l’anonimat tant han treballat perquè això fos possible, gràcies a tots.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *