Els punts d’atenció continuada (PAC); centres de salut que donen servei també vespertí, de sis municipis, des del passat 16 de setembre, tenen un horari més restringit, si abans obrien a les 15 hores, ara ho fan a les 17.

Es tracta dels centres de l’Alcora, Almassora, Benicàssim, Orpesa, Grau de Castelló i Ferran el Catòlic a Castelló. Aquests retalls, per tant, afectaria a un empitjorament del servei d’assistència tant a aquests municipis com els del voltant als quals també donen servei. 

La diputada autonòmica de Compromís, Mònica Oltra, va demanar explicacions al Conseller de Sanitat per saber quins eren el municipis que estaven afectats pel retall alertat pel sindicat CCOO, la justificació d’aquesta retallada i en base a quins informes s’havien fet.

 La resposta del Conseller es basa en suposicions de possibles solapaments dels professionals, i el descens d’empadronats; tot plegant un pas més per empitjorar el servei que es dóna als ciutadans, i no aporta cap estudi ni valoració dels especialistes del per què d’eixe canvi